Pokrenuli smo LIVE video podcast!

Pokrenuli smo LIVE video podcast!

Objavljeno
Oct 24, 2021
Piše
Sanja Veletanlić

Live video streaming iz Go2human Huba

U Go2human Hubu spajamo virtualne asistente (VA) s klijentima kojima treba pomoć oko operativnog vođenja i organizacije poslovanja. Bilo da ste vlasnik tvrtke u kojoj sve radite sami, ili već imate svoj tim koji je preopterećen poslom, virtualni asistent vam može pomoći tako da preuzme dio operativnih i administrativnih zadataka koje sami ne stižete napraviti.
 
Uloga spajalice virtualnih asistenata i klijenata nam je draga, no to je tek prvi korak u izgradnji dobrog i pouzdanog poslovnog odnosa. Da bi obje strane (virtualni asistenti i klijenti) iz tog odnosa izvukle najviše i najbolje pomažemo im prije i tijekom same suradnje.
Svoje asistente educiramo kako neke zadatke obaviti bolje, brže i(ili) lakše, a optimizacija svakodnevnih procesa nam svima omogućava da radimo pametnije, da se razvijamo i da zdravije rastemo. Ta ista znanja i dobre prakse rado prenosimo i svojim klijentima.
 

Educiramo i zajedno optimiziramo svakodnevno poslovanje

Ponekad je dovoljno promijeniti samo jedan korak, pokrenuti novi alat ili automatizirati i unaprijediti jedan mali proces. Upravo takva jednostavna rješenja koja svatko lako može primijeniti u svom poslovanju su okosnica naših Live videa.
Kako bolje organizirati svoje dokumente, koje alate koristiti, kako bolje surađivati s drugima, kako pojednostaviti administraciju i procese - to su sve teme kojima se bavimo.
Ako je ‘mi smo to tako oduvijek radili’ izjava koju nerado čujete i stalo vam je do toga da malim koracima unaprijedite svoje poslovanje, onda ćete u našim videima pronaći nešto korisno.
 
Pogledajte što smo do sad objavili na YouTube kanalu:

Dođite nam kao gost

Osim što educiramo druge tako što dijelimo svoje znanje, kroz Live streaming i sami učimo o najboljim praksama od svojih gostiju.
Imate neki koristan savjet za unapređenje poslovnih procesa ili ideju koju ste spremni podijeliti i tako pomoći drugima? Javite nam se putem emaila i predložite nam novu temu!
 

3 teme koje su nam važne (playliste)

Bavimo se ovim temama koje smo organizirali u zasebne playliste:
  1. Virtualni asistenti
  1. Optimizacija poslovnih procesa
  1. Notion radionice

1. Virtualni asistenti

Predstavljamo virtualne asistente, educiramo o virtualnoj asistenciji i demistificiramo zanimanje virtualnog asistenta. Virtualni asistenti su u Hrvatskoj još uvijek nepoznat - da ne kažemo ‘virtualni' - pojam. Kroz videe o virtualnim asistentima pokušat ćemo svima približiti što virtualni zapravo rade, kako izgleda suradnja s njima, kako izvući najviše iz te suradnje.
Osim pričanja o virtualnoj asistenciji, ugostit ćemo i neke naše virtualne asistente i s njima uživo popričati o tome što i kako rade.
 

2. Optimizacija poslovnih procesa

Pomažemo vam optimizirati poslovanje i procese kroz jednostavne i konkretne primjere. Od savjeta kako elektronski potpisati dokument i izbjeći nepotrebno printanje i skreniranje, preko primjera kako voditi jednostavne interne projekte, do ideja o tome kako i zašto pokrenuti vlastiti podcast ili uvesti mogućnost plaćanja kriptovalutama.
 

3. Notion radionice

Na konkretnim primjerima pokazujemo kako iskoristiti Notion u svakodnevnom poslovanju. Notion je alat koji sami rado koristimo i vjerujemo da mnogima može olakšati poslovanje i poboljšati suradnju unutar tima. Kroz stvarne primjere korištenja u raznim segmentima poslovanja dat ćemo vam ideje o tome kako ga možete implementirati u svom poslovanju.
 

YouTube, LinkedIn i Facebook: svaki tjedan novi Live video

Svaki tjedan objavljujemo novi video i istovremeno ga live streamamo putemo YouTube, LinkedIn i Facebook platformi. Obavijesti i najave o novim sadržajima možete pronaći na našim kanalima:
 

Termini objavljivanja

Predviđeni termin objavljivanja je četvrtkom u 16:00, no moguće je da ćemo povremeno taj termin prilagoditi i pomaknuti zbog aktualnih obaveza.
Najsigurniji način za praćenje novih sadržaja je pretplata na naš YouTube kanal. Nakon što se pretplatite, dobivat ćete obavijesti (YouTube notifikacije) o novim epizodama.
 

Uživo ili kad uhvatite vremena, uvijek besplatno

Gledati nas možete uživo (Live) ili naknadno kad uhvatite vremena. Sve snimke bit će trajno dostupne na našem YouTube kanalu.
 
Ne propustite novi video i pridružite nam se uživo:
Ne propustite novi video i pridružite nam se uživo:

Pretplatite se na naš YouTube kanal

 
 
 
 
Go2human Hub  je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Crvenog križa 15, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.