Postani Hub VA

Postani Hub VA


Želiš biti naš virtualni asistent?

Prijavi se OVDJE

🔎
Tražite virtualnog asistenta?

Pronađite svog VA


Go2human Hub - suradnja i zajednica

Osim kao izvor dobrih klijenata i suradnji, Go2human Hub je asistentima zajednica u kojoj zajedno učimo, napredujemo i ne osjećamo se usamljeno odvojeni od ostatka svijeta u svom virtualnom uredu.
 
Asistentima pružamo dobrobiti zajednice bez oduzimanja slobode zbog koje su postali virtualni asistenti - suradnja s nama ne znači da kao VA ne možeš surađivati i s drugima.
 

 

Naknade za virtualne asistente Huba

VA neto naknada

od 19,90 EUR/h do 25,11 EUR/h

🧾
Go2human Hub asistentima naplaćuje svoju uslugu koja iznosi 19% od bruto cijene sata naplaćene klijentu. Virtualni asistenti se naplaćuju direktno od klijenata (npr. ako je cijena koju VA naplati klijentu s kojim ga je spojio Hub 24,55 EUR/h, onda Hub asistentu fakturira 19% i asistentu ostaje neto 19,90 EUR/h).
 
Također, Hub asistentima naplaćuje fiksnu mjesečnu naknadu u iznosu od 15 EUR za promociju, edukacije, podršku i mogućnost sudjelovanja u svim aktivnostima Huba.
 
Asistenti na kraju mjeseca izdaju račune klijentima, a Hub jednom mjesečno izdaje račun asistentima za svoju uslugu.
 
Za posebne projekte koji ne spadaju u domenu klasične virtualne asistencije cijene i naknade se dogovaraju projektno.
 
Osnova za plaćanje je izvršena usluga i primljeni račun u skladu s ugovorom o suradnji. Isplate se vrše isključivo na transakcijski račun obrta/firme.
 
U Hubu ne zapošljavamo, surađujemo s asistentima po B2B principu (morate imati svoju firmu/obrt).
 
U samom početku je za sve obavezno potpisivanje ugovora o suradnji i NDA ugovora s Hubom, a kada dobijete prvog klijenta preko Huba onda s njim dodatno potpisujete ugovor o suradnji i NDA.
 

Link za prijavu >>> PRIJAVI SE OVDJE <<<

Ako su prijave trenutno zatvorene, zaprati našu LinkedIn stranicu jer ćemo tamo objaviti čim se to promijeni.

Za koje asistente je Go2human Hub dobro mjesto?

 • Za asistente koji imaju vlastitu tvrtku ili obrt - ovo je ujedno i čvrsti preduvjet za suradnju u Hubu.
 • Za asistente kojima je potrebna pomoć oko nalaženja dobrih klijenata.
 • Za asistente koji brigu o pregovorima žele prepustiti nekom drugom i time se sami ne žele baviti.
 • Za asistente koji su otvoreni za primanje i davanje redovitog feedbacka.
 • Za asistente kojima je želja da pomognu i riješe problem klijenta utkana u DNA.
 • Za asistente koji znaju komunicirati na engleskom jeziku i koji vole tehnologiju (tech-savvy).
 • Za asistente koji žele sudjelovati u izgradnji Huba kroz aktivno sudjelovanje u edukacijama, zajedničkim osmišljavanjem novih i boljih usluga i unapređenja samog Huba.
 • Za asistente koji vjeruju u win-win-win model suradnje i strategiju: nismo tu da se borimo jedni protiv drugih ili trećih.
 

Kako izgleda suradnja u Hubu?

1 / Prijava i predselekcija

Naš idealan VA je vrijedna, pouzdana i snalažljiva osoba. Nije nam bitno koliko ima godina, kojeg je spola i posjeduje li diplomu.
Bitno je da zna kako pomoći klijentu i kvalitetno obaviti posao.
Naš VA ima svoj obrt ili trgovačko društvo. Nije zaposlenik Huba, već naš vanjski suradnik. Ima prethodno iskustvo suradnje s klijentima kao virtualni asistent.
Osim toga, posjeduje vlastito računalo, internet i udobnu stolicu. To je sve što mu treba za rad.
Ako se prepoznaješ u tom opisu i želiš postati VA Huba, ispuni prijavu.

2 / Profili asistenata i interni oglasi

U Hubu do novog klijenta možeš doći na dva načina:
 • putem vlastitog profila na web stranici Huba
  • Ispuniš svoj profil, klijentu se tvoj profil svidi, klijent se javi, popričate i ako kliknete počinje nova suradnja.
 • putem internog oglasa
  • Za klijente koji se nisu javili putem profila određenog asistenta već općim upitom u Hub objavljujemo interni oglas na koji se možeš javiti ako te ta suradnja zanima.
Sam/a odlučuješ želiš li se prijaviti na neki interni oglas na temelju potrebnih vještina, znanja i opisa posla. Sam/a odlučuješ želiš li ući u suradnju s klijentom koji se javio direktno preko tvog profila. Nitko te ne tjera da uđeš u suradnju koju ne želiš.

3 / Feedback, medijacija i podrška

U Hubu vrijede ista pravila za sve. Sve što nudimo klijentima nudimo i asistentima.
Tijekom cijele suradnje imat ćeš našu podršku, redoviti feedback i medijaciju u slučaju da nešto zašteka.
Preziremo micromanagement pa ti se nećemo miješati u radni dan.
No, uvijek smo tu negdje. U svakom trenutku nam se obrati s upitom ili zahtjevom za savjet ili podršku.
 

Što bi virtualni asistenti trebali znati o Hubu?

 • Odabrani klijenti - Kao što biramo virtualne asistente, tako biramo i klijente. Nećemo raditi sa bilo kim. Vršimo provjeru klijenata prije početka suradnje i ne libimo se prekinuti suradnju s klijentima koji ne zadovoljavaju kriterije.
 • Naplata od klijenta - virtualni asistenti se naplaćuju direktno od klijenta s kojim surađuju. Na kraju tekućeg mjeseca ispostavljaju račune klijentima za odrađene sate prema ugovorenim suradnjama.
 • Transparentnost - Ne skrivamo cijene. Nemamo razloga jer vjerujemo da razliku u cijeni (našu proviziju) možemo opravdati kroz ono što u Hubu pružamo.
 • Strukturirani pregovori - Hub pregovara cijene i uvjete s klijentima. Na taj način virtualni asistenti ne moraju sami pregovarati s klijentima - no to ne znači da nemaš pravo glasa. Ti biraš na koje projekte i suradnje ćeš se prijaviti. Nikoga ne silimo da preuzme klijenta ili projekt na kojem ne želi raditi.
 • Sloboda - Go2human Hub te ne ograničava da surađuješ s drugim hubovima, agencijama ili direktno s vlastitim klijentima.
 • Ljudski pristup - trudimo se pristupiti ti kao čovjeku. Kažemo - trudimo se - a ti nas u tome usmjeravaj. Otvoreni smo za razgovor kad nas trebaš.
 
notion image
 • Redoviti feedback - problemi se uvijek jave, ajmo ih ne trpati pod tepih nego rješavati kako dolaze. Da, znamo - feedback nisu samo problemi.
 • Podrška zajednice - Hub je zajednica i otvoreni smo za sva tvoja pitanja, prijedloge, komentare, probleme, šale u predahu između poslova i tužne priče kada se dogode.
 • Edukacija - organiziramo interne radionice i edukacije. To su praktične i primjenjive edukacije (interni workshops) sa vanjskim stručnjacima. Aktivnim članovima Huba je pristup takvim edukacijama besplatan ili dostupan po povlaštenim cijenama.
 • Mentorstvo - suradnja u Hubu je prožeta mentoriranjem svih koji su za to otvoreni, a potičemo i međusobno mentoriranje. U Hubu potičemo međusobnu razmjenu znanja i iskustava među članovima.
 • Medijacija - Hub ima ulogu neovisnog mediatora između virtualnog asistenta i klijenta u slučaju nesporazuma ili konflikata. Cilj nam je da ostvarimo suradnju na zadovoljstvo svih - no ako/kada do konflikta dođe, nemamo prikriveni interes ni za jednu stranu.
 • Fair play & No Bullshit business - Osnovna strategija i vizija Go2human Huba je win-win-win. Bez sitnih slova.
 

 

FAQ // Često postavljana pitanja

Klik na strelicu ispred pitanja otvara odgovor.
Mogu li raditi kao virtualni asistent u Hubu ako nemam svoj obrt ili tvrtku?
Ne. Suradnje u Hubu se odvijaju isključivo po B2B principu (business-to-business) i u Hubu ne zapošljavamo asistente, niti surađujemo s asistentima putem studentskih ili ugovora o djelu.
Ja nemam, ali prijatelj mi ima tvrtku. Mogu li ja raditi kao asistent u Hubu, a da računi idu preko njegove tvrtke?
Ne. Ako niste uredno zaposleni kod tog prijatelja koji ima tvrtku, nećemo moći surađivati.
Garantira li Hub virtualnim asistentima neki minimalni broj sati angažmana mjesečno?
Ukratko: Ne, Hub u prvoj fazi članovima ne garantira minimalni broj sati angažmana mjesečno. Tek u drugoj fazi kad VA postane poslovni suradnik Huba i kad potpišemo ugovor o suradnji u njemu definiramo broj sati za konkretnu suradnju.
Malo šire: Suradnja s Hubom se odvija u dvije faze. Prva faza ili ulazak u Hub omogućuje asistentima članovima Huba da se javljaju na otvorene ponude za suradnjama s klijentima u Hubu. Tek kada asistenta odaberemo za konkretnu suradnju on postaje partner Huba i s klijentom potpisuje ugovor o suradnji u kojem su definirani osnovni uvjeti i predviđeni broj sati obavljanja usluge na tjednoj ili mjesečnoj bazi.
Jesu li klijenti Huba samo domaće tvrtke ili ima i inozemnih klijenata?
Go2human Hub se u svom početku fokusira na domaće tvrtke-klijente, no planiramo proširiti djelovanje i na suradnje sa stranim tvrtkama-klijentima.
 

 
Go2human Hub je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Crvenog križa 15, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.