Politika privatnosti

Politika privatnosti

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Va┼íe povjerenje nam je va┼żno

Go2human Hub je brand Ljudomata.
Tvrtka Ljudomat posebnu brigu posve─çuje za┼ítiti osobnih podataka na┼íih virtualnih asistenata, klijenata, kao i posjetitelja web stranice ÔÇô zbog ─Źega prikupljamo isklju─Źivo podatke koji su potrebni da bismo Vam mogli pru┼żiti odre─Ĺenu uslugu.
U na┼íoj Obavijesti o privatnosti mo┼żete doznati: koje vrste podataka obra─Ĺujemo, zbog ─Źega to ─Źinimo, s kojom pravnom osnovom, tko mo┼że imati pristup podacima te prava koja imate sukladno Op─çoj uredbi o za┼ítiti podataka.

Voditelj obrade

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanli─ç
Adresa: Crvenog kri┼ża 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 96547419905

Prikupljanje i obrada podataka

Prijave virtualnih asistenata u Hub ÔÇô obvezni podaci

Kako biste se prijavili u Hub kao virtualni asistent, putem upitnika tra┼żimo podatke koji su potrebni za sklapanje suradnje
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci tvrtke, e-mail adresa, broj mobitela, online portfolio, ┼żeljeni poslovi, senioritet, specijalizacija, video predstavljanje, ostale usluge koje nudite, ostali obvezni podaci u upitniku
  • Pravna osnova:
      1. Podaci potrebni za sklapanje ugovornog odnosa
      1. Privola ako asistent ┼żeli da zadr┼żimo podatke za slu─Źaj naknadne suradnje
  • Rok zadr┼żavanja:
      1. Podaci u ugovoru - 5 godina
        1. Ostali podaci: 60 dana ako asistent nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povla─Źenja privole - najdu┼że godinu dana
  • Izvr┼íitelji obrade: Google ÔÇô putem Google Forms upitnika, NotionForms - putem Notion Form upitnika, Notion ÔÇô interna baza asistenata

Prijave virtualnih asistenata u Hub ÔÇô neobvezni podaci

Dio podataka u upitniku nije obvezan za ispunjavanje, ali je dobrodošao kako bismo imali više informacija za potencijalnu suradnju.
  • Vrsta podataka: web, Linkedin, linkovi na dru┼ítvene mre┼że, online portfolio, ostali neobvezni podaci iz upitnika
  • Pravna osnova:
      1. Legitimni interes
      1. Privola ako asistent ┼żeli da zadr┼żimo podatke za slu─Źaj naknadne suradnje
  • Rok zadr┼żavanja:
      1. 60 dana ako asistent nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povla─Źenja privole - najdu┼że godinu dana
  • Izvr┼íitelji obrade: Google ÔÇô putem Google Forms upitnika, NotionForms - putem Notion Form upitnika, Notion ÔÇô interna baza asistenata

Spajanje virtualnog asistenta s klijentom

Kako bismo spojili asistenta s potencijalnim klijentom, proslje─Ĺujemo mu najva┼żnije podatke o asistentu kako bi procijenio je li dobar odabir za njegove potrebe.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, kontakt (email, telefon), podaci o prethodnom iskustvu, vje┼ítinama i znanju, javno dostupan portfolio, rezultati testiranja znanja i vje┼ítina (ako su provedeni), podaci o dostupnosti, prethodne ocjene/preporuke klijenata Huba
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: godinu dana od posljednje aktivnosti u Hubu
  • Izvr┼íitelji obrade: Notion ÔÇô interna baza asistenata, klijent

Prijava klijenata u Hub ÔÇô obvezni podaci

Kako biste se prijavili u Hub kao klijent, putem upitnika tra┼żimo podatke koji su potrebni za sklapanje suradnje.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci o tvrtki, e-mail, posao za koji je potreban asistent, pitanja o suradnji
  • Pravna osnova:
      1. Podaci potrebni za sklapanje ugovornog odnosa
      1. Privola ako klijent ┼żeli da zadr┼żimo podatke za slu─Źaj naknadne suradnje
  • Rok zadr┼żavanja:
      1. Podaci u ugovoru - 5 godina.
        1. Ostali podaci: 60 dana ako nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povla─Źenja privole - najdu┼że godinu dana
  • Izvr┼íitelji obrade: Google ÔÇô putem Google Forms upitnika, NotionForms - putem Notion Form upitnika, Notion ÔÇô interna baza klijenata

Prijava klijenata u Hub ÔÇô neobvezni podaci

Dio podataka u upitniku nije obvezan za ispunjavanje, ali je dobrodošao kako bismo imali više informacija za potencijalnu suradnju.
  • Vrsta podataka: telefon, o─Źekivanja i komentari
  • Pravna osnova:
      1. Legitimni interes
      1. Privola ako klijent ┼żeli da zadr┼żimo podatke za slu─Źaj naknadne suradnje
  • Rok zadr┼żavanja:
      1. 60 dana ako nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povla─Źenja privole - najdu┼że godinu dana
  • Izvr┼íitelji obrade: Google ÔÇô putem Google Forms upitnika, NotionForms - putem Notion Form upitnika, Notion ÔÇô interna baza klijenata

Pretplata na newsletter

Pretplata na Email newsletter za primanje vijesti o svim aktivnostima, zbivanjima i novitetima iz Go2human Huba.
  • Vrsta podataka: e-mail adresa
  • Pravna osnova: privola
  • Rok zadr┼żavanja: do povla─Źenja privole
  • Izvr┼íitelji obrade: Sendinblue, Mailerlite

Feedback na aktivnu suradnju

Feedback (ocjena zadovoljstva) postoje─çih klijenata i asistenata na aktivne suradnje.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci o tvrtki, ocjena suradnje
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: godinu dana od posljednje aktivnosti u Hubu
  • Izvr┼íitelji obrade: NotionForms

Slanje materijala nakon odr┼żanih radionica

Slanje dodatnih vezanih materijala polaznicima radionica.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci o tvrtki, email adresa
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: 60 dana
  • Izvr┼íitelji obrade: NotionForms

Istra┼żivanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj

Sve informacije o vrsti podataka, pravnoj osnovi, roku zadr┼żavanja i izvr┼íiteljima prona─Ĺite na sljede─çoj poveznici:
­čöÄ
Istra┼żivanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj [2021]

Live streamovi

Podaci koje obra─Ĺujemo prilikom odr┼żavanja live streamova na Youtubeu, Linkedinu i Facebooku.
  • Kategorije ispitanika: Gosti live streama, komentatori
  • Vrsta podataka: ime i titula gosta, video i audio zapis gosta; ime, fotografija i komentari komentatora
  • Pravna osnova: legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: snimke streamova ostaju na Go2Human Hub kanalima ÔÇô do eventualnog brisanja
  • Izvr┼íitelji obrade: Google, Linkedin, Twitter i Facebook

Organizacija konferencija i doga─Ĺanja

Prodaja ulaznica za doga─Ĺanje putem Entrio platforme
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, e-mail adresa, naziv tvrtke
  • Pravna osnova: Podaci potrebni za izdavanje ra─Źuna i kontrolu ulaza
  • Rok zadr┼żavanja: 5 godina
  • Izvr┼íitelji obrade: Entrio tehnologije d.o.o.
Organizacija darivanja za posjetitelje doga─Ĺanja
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, e-mail adresa, broj ulaznice
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: Godinu dana od zadnje aktivnosti darivanja
  • Izvr┼íitelji obrade: NotionForms
Prijave predava─Źa, panelista i volontera za sudjelovanje na doga─Ĺanju
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, e-mail adresa, naziv tvrtke
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadr┼żavanja: popis aktivnih predava─Źa i panelista ostaje na web stranicama doga─Ĺanja do eventualnog brisanja, a podaci o neaktivnima se bri┼íu godinu dana od posljednje aktivnosti doga─Ĺanja
  • Izvr┼íitelji obrade: NotionForms

Koja su prava ispitanika i kako ih ostvariti

Ispitanici Ljudomata imaju mogu─çnost ostvarenja prava na:
  • Pristup osobnim podacima
  • Ispravak neto─Źnih podataka
  • Prenosivost podataka
  • Brisanje osobnih podataka
  • Ograni─Źenje obrade
  • Ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka
 
Ostvarenje prava mo┼żete zatra┼żiti:
  • slanjem maila na adresu: sanja@go2human.com
  • slanjem zahtjeva na fizi─Źku adresu: Crvenog kri┼ża 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
 
Na na┼íu mail adresu mo┼żete se obratiti i za sve druge upite vezane uz prikupljanje i obradu podataka od strane tvrtke Ljudomat.
Na sve zahtjeve se o─Źitujemo u zakonskom roku od trideset dana.
Prigovor na odre─Ĺenu obradu mo┼żete uputiti nadzornom tijelu za za┼ítitu osobnih podataka: Agenciji za za┼ítitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr

Odnos s izvršiteljima obrade i trećim stranama

Koristimo Google Forms za upitnike putem kojih se mo┼żete prijaviti u Hub. Googleova politika privatnosti nalazi se na sljede─çem linku: https://policies.google.com/privacy
Koristimo NotionForms za iskazivanje interesa potencijalnih klijenata i suradnika za suradnjom s nama, prikupljanje feedbacka klijenata i asistenata i polaznika radionica, te za slanje materijala polaznicima nakon odr┼żanih radionica i prikupljanje odgovora za aktualne natje─Źaje. NotionForms politika privatnosti se nalazi na sljede─çem linku: https://notionforms.io/privacy-policy
Koristimo Notion za internu bazu asistenata i klijenata. S Notionom smo potpisali i interni sporazum o zaštiti podataka (DPA). Notionova politika privatnosti: https://www.notion.so/Privacy-Policy-3468d120cf614d4c9014c09f6adc9091
Za slanje newslettera koristimo Sendinblue, s kojim smo potpisali i interni sporazum o zaštiti podataka (DPA). Sendinblue politika privatnosti: https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/ i MailerLite (MailerLite politika privatnosti: https://www.mailerlite.com/legal/privacy-policy)
Koristimo Entrio za prodaju ulaznica za doga─Ĺanja poput konferencija i drugih doga─Ĺanja. Entrio politika privatnosti: https://www.entrio.hr/data-protection-notice
Za obrade osobnih podataka kojima u sklopu suradnje imamo pristup, Ljudomat preuzima ulogu Izvr┼íitelja obrade, a asistenti u Hubu ulogu na┼íeg drugog Izvr┼íitelja. Ljudomat s obje strane potpisuje Sporazume o za┼ítiti podataka koji detaljno ure─Ĺuju prava i obveze vezane uz za┼ítitu podataka tijekom poslovne suradnje.

Sigurnost obrade podataka

Koristimo primjerene organizacijske i tehni─Źke mjere kako bismo za┼ítitili osobne podatke od gubitka, kra─Ĺe, kao i neovla┼ítene upotrebe, kori┼ítenja ili modifikacije.
 
Tvrtka Ljudomat je prošla edukaciju o pravima i obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka.
 
Posljednje izmjene: 15.3.2023.

 
Go2human Hub  je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i poma┼żemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanli─ç Adresa: Crvenog kri┼ża 15, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steierm├Ąrkische Bank d.d.