Zašto asistente gnjavimo da snime video

Zašto asistente gnjavimo da snime video

Objavljeno
May 29, 2021
Piše
Sanja Veletanlić

Zašto asistente gnjavimo da snime video

 

U obrascu prijava za virtualne asistente u Go2human Hub stoji i sljedeće pitanje/molba:
📌
Video predstavljanje (LINK) Snimi video u trajanju od 2-3 minute i predstavi nam se. Nemoj ni dulje ni kraće. Ako usluge pružaš i na stranim jezicima, produlji predstavljanje za dodatne 1-2 minute na tom stranom jeziku. Video uploadaj online putem bilo koje platforme po svom izboru i ovdje nam ostavi link na taj video. Nemoj nam slati video mailom. Ni jedan dio tvoje prijave neće biti objavljen javno - pa tako ni ovaj. Ovaj video služi samo za predstavljanje Hubu i za selekciju VA unutar Huba.
Formulacija gornje molbe se od početka malo mijenjala jer su nam stizala pitanja iz kojih je bilo jasno da ljudima nije jasno što se od njih očekuje. Osim što, moguće je da nije bilo jasno ni zašto. U nastavku ćemo pokušati objasniti zašto u obrascu prijave asistente molimo da nam se predstave (i) putem videa.
 

Jedan razlog zašto ne

Moraš izaći iz svoje zone komfora!
Zapravo, ne - ne moraš.
To bi ti već trebalo biti ugodno ako želiš surađivati s nama, ili bi ti to barem trebalo biti OK. Tražimo asistente kojima je OK snimiti svoj vlastiti video pitch. Kao član Go2human Huba javljat ćeš se na potencijalne suradnje s klijentima i za svaku od njih ćeš snimati vlastito video predstavljanje.

Pet razloga zašto da

Video nam olakšava upoznavanje.
Postoji nekoliko pitanja na koja možemo dobiti odgovor pomoću video prijave. Znamo da ni jednim videom nećemo dobiti odgovor na sva pitanja. No nekad upravo ta video prijava odgovori na jedno od ovih pet pitanja i nama olakša proces selekcije.

1. Jesi li stvarna osoba?

Naravno da jesi. Ti to znaš, znamo to (u teoriji) i mi. Kad pogledamo video onda to lakše i osvijestimo i doživimo te kao osobu od krvi i mesa. Stvarnu osobu, a ne tek slova na ekranu.

2. Hoćeš li ti biti problem snimiti nešto za klijenta?

Od video predstavljanja na samom početku suradnje, do neke video upute u kojoj klijentu objašnjavaš kako da nešto napravi.

3. Znaš li slijediti upute?

Video nam pomaže da vidimo znaš li slijediti upute.

4. Jesi li s tehnologijom na ti ili Vi?

Znati snimiti video, uploadati ga online i sve skupa složiti tako da to netko drugi jednostavno može pogledati putem linka spada u osnove našeg posla. Čak ako ti to nikad prije nije trebalo pa ne znaš iz prve, hoćeš li se znati snaći u toj situaciji?

5. Hoćemo li mi naučiti nešto novo?

Kad tražimo da odabereš platformu po svom izboru otvaramo mogućnost da nam video pošalješ putem neke za koju mi ne znamo. Ako i znamo, tako učimo koje platforme su trenutno popularne.
 

🔥🔥🔥 >>> PRIJAVI SE OVDJE <<< 🔥🔥🔥

 

 
✍️
Pisali smo i o ...

 
Go2human Hub  je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Crvenog križa 15, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.