Postani Hub VA

Postani Hub VA


Želiš biti naš virtualni asistent?

Prijavi se OVDJE

🔎
Tražite virtualnog asistenta?

Pronađite svog VA


Hub suradnja i zajednica

Osim kao izvor dobrih klijenata i poslova, Go2human Hub je asistentima zajednica u kojoj zajedno učimo, napredujemo i ne osjećamo se usamljeno odvojeni od ostatka svijeta u svom virtualnom uredu.
 
Asistentima pružamo dobrobiti zajednice bez oduzimanja slobode zbog koje su postali virtualni asistenti - suradnja s nama ne znači da kao VA ne možeš surađivati i s drugima.
 

 

Naknade za virtualne asistente Huba

Junior VA

75 kn/h

Mid-level VA

115 kn/h

Senior VA

150 kn/h

🧾
Go2human Hub asistentima direktno plaća uslugu virtualne asistencije po satu. Osnova za plaćanje je izvršena usluga i primljeni račun u skladu s ugovorom o suradnji. Isplate se vrše isključivo transakcijski na žiro račun račun tvrtke ili obrta asistenta.
 

Link za prijavu >>> PRIJAVI SE OVDJE <<<

Akos u prijave trenutno zatvorene, zaprati našu LinkedIn stranicu jer ćemo tamo objaviti čim se to promijeni.

Za koje asistente je Go2human Hub dobro mjesto?

 • Za asistente koji imaju vlastitu tvrtku ili obrt - ovo je ujedno i čvrsti preduvjet za partnerstvo u Hubu.
 • Za asistente kojima je potrebna pomoć oko nalaženja dobrih klijenata.
 • Za asistente koji brigu o pregovorima i naplati od klijenta žele prepustiti nekom drugom i time se sami ne žele baviti.
 • Za asistente koji su otvoreni za primanje i davanje redovitog feedbacka.
 • Za asistente kojima je želja da pomognu i riješe problem klijenta utkana u DNA.
 • Za asistente koji znaju komunicirati na engleskom jeziku i koji vole tehnologiju (tech-savvy).
 • Za asistente koji žele sudjelovati u izgradnji Huba kroz aktivno sudjelovanje u edukacijama, zajedničkim osmišljavanjem novih i boljih usluga i unapređenja samog Huba.
 • Za asistente koji vjeruju u win-win-win model suradnje i strategiju: nismo tu da se borimo jedni protiv drugih ili trećih.
 

Kako izgleda suradnja u Hubu?

1 / Prijava i predselekcija

Naš idealan VA je vrijedna, kvalitetna i snalažljiva osoba. Ne znamo koliko ima godina, kojeg je spola i posjeduje li diplomu, jer nam to nije bitno.
Bitno je da zna kako pomoći i obaviti posao.
Naš VA također ima otvoren obrt ili trgovačko društvo. Nije zaposlenik Huba, već naš partner.
Osim toga, posjeduje vlastito računalo, internet i udobnu stolicu. To je sve što mu treba za rad.
Ako se prepoznaješ u tom opisu i želiš postati VA Huba, ispuni prijavu.

2 / Poziv za posao i dodatna selekcija

Kad dogovorimo suradnju s novim klijentom, objavljujemo interni oglas za sve virtualne asistente.
Sam/a odlučuješ želiš li se prijaviti na temelju potrebnih vještina, znanja i opisa posla. Ili na temelju toga kakav ti je dan. Nitko te ne tjera da uzmeš posao/projekt koji ne želiš raditi.
Po potrebi organiziramo i dodatnu provjeru znanja i vještina koja se sastoji od usmenog intervjua, provjere postojećeg portfolia te rješavanja konkretnih zadataka (npr. napisati dopis ili napraviti grafiku u Canvi ili riješiti Excel zadatak ili napisati blog post). Posebne provjere plaćamo po juniorskoj satnici.
Prijave najboljih kandidata šaljemo klijentu. Možda će htjeti razgovarati sa svim kandidatima ili samo jednim. Na to ne možemo utjecati.

3 / Onboarding, revizija i medijacija

U Hubu vrijede ista pravila za sve. Sve što nudimo klijentima nudimo i asistentima.
Tijekom cijele suradnje imat ćeš našu podršku, redoviti feedback i medijaciju u slučaju da nešto zašteka.
Redovitom revizijom posla osiguravamo da su uvjeti suradnje ispoštovani, odnosno da ne radiš više ili manje nego što bi trebao/la kako bi bio/la pravedno plaćen/a.
Preziremo micromanagement pa ti se nećemo miješati u radni dan.
No, uvijek smo tu negdje. U svakom trenutku nam se obrati s upitom ili zahtjevom za savjet ili medijaciju.
 

Što bi virtualni asistenti trebali znati o Hubu?

 • Odabrani klijenti - Kao što biramo virtualne asistente, tako biramo i klijente. Nećemo raditi sa bilo kim. Vršimo provjeru klijenata prije početka suradnje i ne libimo se prekinuti suradnju s klijentima koji ne zadovoljavaju kriterije.
 • Garancija isplate - virtualni asistenti se naplaćuju od Huba, ne od klijenta. U slučaju da klijent ne plati Hubu, Hub će svoje obveze prema asistentu svejedno podmiriti iz vlastitih sredstava - bez iznimke.
 • Razine senioriteta su jasno definirane, transparentne, razmjerne zadatku i vještinama i znanju, neovisne od godina starosti i iskustva.
 • Transparentnost: Ne skrivamo koliko smo posao naplatili od klijenta za kojeg radiš. Nemamo razloga jer vjerujemo da razliku u cijeni (našu proviziju) možemo opravdati kroz ono što u Hubu pružamo.
 • Strukturirani pregovori - Hub direktno pregovara cijene i uvjete s klijentima. Na taj način virtualni asistenti ne moraju sami pregovarati s klijentima - no to ne znači da nemaš pravo glasa kada je riječ o cijenama. Ti biraš na koje projekte i suradnje ćeš se prijaviti. Nikoga ne silimo da preuzme klijenta ili projekt na kojem ne želi raditi.
 • Kratki rokovi isplate - brza isplata nam je prioritet jer tražimo partnere, a ne volontere.
 • Nema kašnjenja isplate - Go2human Hub ti u dogovorenom roku isplaćuje dogovorene iznose za odrađene sate bez obzira na eventualna kašenjenja plaćanja od strane klijenata.
 
notion image
 • Sloboda - Go2human Hub te ne ograničava da surađuješ s drugim hubovima, agencijama ili direktno s vlastitim klijentima.
 • Ljudski pristup - trudimo se pristupiti ti kao čovjeku, a ne tek kao broju koji donosi proviziju. Kažemo - trudimo se - a ti nas u tome usmjeravaj. Otvoreni smo za razgovor i tu smo kad nas trebaš.
 • Redoviti feedback - problemi se uvijek jave, ajmo ih ne trpati pod tepih nego rješavati kako dolaze. Da, točno - feedback nisu samo problemi.
 • Podrška zajednice - Hub je zajednica i otvoreni smo za sva tvoja pitanja, prijedloge, komentare, probleme, šale u predahu između poslova i tužne priče kada se dogode.
 • Edukacija - organiziramo interne radionice i edukacije. To su praktične i primjenjive edukacije (interni workshops) sa vanjskim stručnjacima. Aktivnim članovima Huba je pristup takvim edukacijama besplatan ili dostupan po povlaštenim cijenama.
 • Mentorstvo - U Hub su dobrodošli i oni s puno iskustva, ali i oni s malo iskustva. Rad u Hubu je prožet mentoriranjem svih koji su za to otvoreni, a potičemo i međusobno mentoriranje. U Hubu potičemo međusobnu razmjenu znanja i iskustava među članovima.
 • Medijacija - Hub ima ulogu neovisnog mediatora između virtualnog asistenta i klijenta u slučaju nesporazuma ili konflikata. Cilj nam je da ostvarimo suradnju na zadovoljstvo svih - no ako/kada do konflikta dođe, nemamo prikriveni interes ni za jednu stranu.
 • Fair play & No Bullshit business - Osnovna strategija i vizija Go2human Huba je win-win-win. Bez sitnih slova.
 

 

FAQ // Često postavljana pitanja

Klik na strelicu ispred pitanja otvara odgovor.
Mogu li raditi kao virtualni asistent u Hubu ako nemam svoj obrt ili tvrtku?
Ne. Suradnje u Hubu se odvijaju isključivo po B2B principu (business-to-business) i u Hubu ne zapošljavamo asistente, niti surađujemo s asistentima putem studentskih ili ugovora o djelu.
Ja nemam, ali prijatelj mi ima tvrtku. Mogu li ja raditi kao asistent u Hubu, a da računi idu preko njegove tvrtke?
Ne. Ako niste uredno zaposleni kod tog prijatelja koji ima tvrtku, nećemo moći surađivati.
Garantira li Hub virtualnim asistentima neki minimalni broj sati angažmana mjesečno?
Ukratko: Ne, Hub u prvoj fazi članovima ne garantira minimalni broj sati angažmana mjesečno. Tek u drugoj fazi kad VA postane partner Huba i kad potpišemo ugovor o suradnji u njemu definiramo broj sati za konkretnu suradnju.
Malo šire: Suradnja s Hubom se odvija u dvije faze. Prva faza ili ulazak u Hub omogućuje asistentima članovima Huba da se javljaju na otvorene ponude za suradnjama s klijentima u Hubu. U toj fazi nismo još potpisali nikakav ugovor o suradnji. Tek kada asistenta odaberemo za konkretnu suradnju on postaje partner Huba i s klijentom i asistentom onda potpisujemo ugovor o suradnji u kojem su definirani osnovni uvjeti i predviđeni broj sati obavljanja usluge na tjednoj ili mjesečnoj bazi.
Jesu li klijenti Huba samo domaće tvrtke ili ima i inozemnih klijenata?
Go2human Hub se u svom početku fokusira na domaće tvrtke-klijente, no planiramo proširiti djelovanje i na suradnje sa stranim tvrtkama-klijentima.
 

Više informacija i ulaznice pronađite na stranicama konferencije: ‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT
Više informacija i ulaznice pronađite na stranicama konferencije: ‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT

 
Go2human Hub je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Crvenog križa 15, 10000 Zagreb, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.