Politika privatnosti

Politika privatnosti

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Vaše povjerenje nam je važno

Go2human Hub je brand Ljudomata.
Tvrtka Ljudomat posebnu brigu posvećuje zaštiti osobnih podataka naših virtualnih asistenata, klijenata, kao i posjetitelja web stranice – zbog čega prikupljamo isključivo podatke koji su potrebni da bismo Vam mogli pružiti određenu uslugu.
U našoj Obavijesti o privatnosti možete doznati: koje vrste podataka obrađujemo, zbog čega to činimo, s kojom pravnom osnovom, tko može imati pristup podacima te prava koja imate sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Voditelj obrade

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić
Adresa: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska
OIB: 96547419905

Prikupljanje i obrada podataka

Prijave virtualnih asistenata u Hub – obvezni podaci

Kako biste se prijavili u Hub kao virtualni asistent, putem upitnika tražimo podatke koji su potrebni za sklapanje suradnje
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci tvrtke, e-mail adresa, broj mobitela, online portfolio, željeni poslovi, senioritet, specijalizacija, video predstavljanje, ostale usluge koje nudite, ostali obvezni podaci u upitniku
  • Pravna osnova:
      1. Podaci potrebni za sklapanje ugovornog odnosa
      1. Privola ako asistent želi da zadržimo podatke za slučaj naknadne suradnje
  • Rok zadržavanja:
      1. Podaci u ugovoru - 5 godina
        1. Ostali podaci: 60 dana ako asistent nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povlačenja privole - najduže godinu dana
  • Izvršitelji obrade: Google – putem Google Forms upitnika, Notion – interna baza asistenata

Prijave virtualnih asistenata u Hub – neobvezni podaci

Dio podataka u upitniku nije obvezan za ispunjavanje, ali je dobrodošao kako bismo imali više informacija za potencijalnu suradnju.
  • Vrsta podataka: web, Linkedin, linkovi na društvene mreže, online portfolio, ostali neobvezni podaci iz upitnika
  • Pravna osnova:
      1. Legitimni interes
      1. Privola ako asistent želi da zadržimo podatke za slučaj naknadne suradnje
  • Rok zadržavanja:
      1. 60 dana ako asistent nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povlačenja privole - najduže godinu dana
  • Izvršitelji obrade: Google – putem Google Forms upitnika, Notion – interna baza asistenata

Spajanje virtualnog asistenta s klijentom

Kako bismo spojili asistenta s potencijalnim klijentom, prosljeđujemo mu najvažnije podatke o asistentu kako bi procijenio je li dobar odabir za njegove potrebe.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, kontakt (email, telefon), podaci o prethodnom iskustvu, vještinama i znanju, javno dostupan portfolio, rezultati testiranja znanja i vještina (ako su provedeni), podaci o dostupnosti, prethodne ocjene/preporuke klijenata Huba
  • Pravna osnova: Legitimni interes
  • Rok zadržavanja: godinu dana od posljednje aktivnosti u Hubu
  • Izvršitelji obrade: Notion – interna baza asistenata, klijent

Prijava klijenata u Hub – obvezni podaci

Kako biste se prijavili u Hub kao klijent, putem upitnika tražimo podatke koji su potrebni za sklapanje suradnje.
  • Vrsta podataka: Ime i prezime, podaci o tvrtki, e-mail, posao za koji je potreban asistent, pitanja o suradnji
  • Pravna osnova:
      1. Podaci potrebni za sklapanje ugovornog odnosa
      1. Privola ako klijent želi da zadržimo podatke za slučaj naknadne suradnje
  • Rok zadržavanja:
      1. Podaci u ugovoru - 5 godina.
        1. Ostali podaci: 60 dana ako nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povlačenja privole - najduže godinu dana
  • Izvršitelji obrade: Google – putem Google Forms upitnika, Notion – interna baza klijenata

Prijava klijenata u Hub – neobvezni podaci

Dio podataka u upitniku nije obvezan za ispunjavanje, ali je dobrodošao kako bismo imali više informacija za potencijalnu suradnju.
  • Vrsta podataka: telefon, očekivanja i komentari
  • Pravna osnova:
      1. Legitimni interes
      1. Privola ako klijent želi da zadržimo podatke za slučaj naknadne suradnje
  • Rok zadržavanja:
      1. 60 dana ako nije primljen u Hub / godinu dana od zadnje aktivnosti u Hubu
      1. Do povlačenja privole - najduže godinu dana
  • Izvršitelji obrade: Google – putem Google Forms upitnika, Notion – interna baza klijenata

Pretplata na newsletter

Pretplata na Email newsletter za primanje vijesti o svim aktivnostima, zbivanjima i novitetima iz Go2human Huba.
  • Vrsta podataka: e-mail adresa
  • Pravna osnova: privola
  • Rok zadržavanja: do povlačenja privole
  • Izvršitelji obrade: Sendinblue
 

Istraživanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj

Sve informacije o vrsti podataka, pravnoj osnovi, roku zadržavanja i izvršiteljima pronađite na sljedećoj poveznici:
🔎Istraživanje o virtualnim asistentima u Hrvatskoj [2021]

Koja su prava ispitanika i kako ih ostvariti

Ispitanici Ljudomata imaju mogućnost ostvarenja prava na:
  • Pristup osobnim podacima
  • Ispravak netočnih podataka
  • Prenosivost podataka
  • Brisanje osobnih podataka
  • Ograničenje obrade
  • Ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka
 
Ostvarenje prava možete zatražiti:
  • slanjem maila na adresu: sanja@go2human.com
  • slanjem zahtjeva na fizičku adresu: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska
 
Na našu mail adresu možete se obratiti i za sve druge upite vezane uz prikupljanje i obradu podataka od strane tvrtke Ljudomat.
Na sve zahtjeve se očitujemo u zakonskom roku od trideset dana.
Prigovor na određenu obradu možete uputiti nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr

Odnos s izvršiteljima obrade i trećim stranama

Koristimo Google Forms za upitnike putem kojih se možete prijaviti u Hub. Googleova politika privatnosti nalazi se na sljedećem linku: https://policies.google.com/privacy
Koristimo Notion za internu bazu asistenata i klijenata. S Notionom smo potpisali i interni sporazum o zaštiti podataka (DPA). Notionova politika privatnosti: https://www.notion.so/Privacy-Policy-3468d120cf614d4c9014c09f6adc9091
Za slanje newslettera koristimo Sendinblue, s kojim smo potpisali i interni sporazum o zaštiti podataka (DPA). Sendinblue politika privatnosti: https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/
Za obrade osobnih podataka kojima u sklopu suradnje imamo pristup, Ljudomat preuzima ulogu Izvršitelja obrade, a asistenti u Hubu ulogu našeg drugog Izvršitelja. Ljudomat s obje strane potpisuje Sporazume o zaštiti podataka koji detaljno uređuju prava i obveze vezane uz zaštitu podataka tijekom poslovne suradnje.

Sigurnost obrade podataka

Koristimo primjerene organizacijske i tehničke mjere kako bismo zaštitili osobne podatke od gubitka, krađe, kao i neovlaštene upotrebe, korištenja ili modifikacije.
 
Tvrtka Ljudomat je prošla edukaciju o pravima i obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka.
 
Posljednje izmjene: 8.9.2021.
 
Go2human Hub  je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.