Recenzija jedne ljubavi [Dnevnički zapis od 27.10.2021]

Recenzija jedne ljubavi [Dnevnički zapis od 27.10.2021]

Objavljeno
Nov 2, 2021
Piše
Sanja Veletanlić
✍️
Dnevnički zapisi su serija osobnih osvrta na posao i život. Piše ih Sanja Veletanlić i nastavak su na dnevničke zapise koji su objavljivani pod nazivom "Dnevnik jednog problema" u kojima se rodila ideja o pokretanju Go2human Huba.
Friške zapise šaljemo svake srijede u 9 ujutro direktno u mailbox, a naknadno ih možete čitati i ovdje na našem blogu.

 
Moja poznanica Ljudoslava je početkom 2019. doslovno procvjetala. Te je godine upoznala Ljudomira. Ljudoslava i Ljudomir - već iz imena je svima bilo jasno kako se radi o sudbinskom spoju.
Ljudomir je bio njen partner, oslonac i bezrezervna podrška. Svaki dan proveden s njim je bio lakši i ljepši. Zahvalnost koju je osjećala rado je dijelila sa svojim vjernim Instagram pratiteljima.
 
notion image
 
Dvije godine su se iz tjedna u tjedan nizali novi statusi i potvrde o ljubavi. Sve do jednog dana u kojem su svi prethodni statusi nestali i pojavio se ovaj:
 
notion image
 
Što se točno dogodilo nikada nisam saznala. Ljudoslavu nisam poznavala toliko dobro da bi je pitala, no bilo je očito da je Ljudomir nešto gadno zeznuo.
_ _ _ _
 
Priča o Ljudoslavi i Ljudomiru je izmišljena, no znate i sami neku svoju Ljudoslavu i Ljudomira. Dugo je sve bilo dobro, i onda je odjednom sve dobro izbrisano. Da svoju Ljudoslavu danas pitate kakav je Ljudomir čovjek, rekla bi vam samo ono kako ga je doživjela na kraju. Kraj, ako nam nije po volji, ima tu snagu da izbriše sve ono dobro što se ranije dogodilo. Ljudomir je možda dobar čovjek, no od Ljudoslave to nakon kraja nećete saznati.
_ _ _ _
 
Znate li u kojem trenutku kao korisnici neke usluge ostavljamo svoje recenzije i ocjene? Na kraju. Većina recenzija, reviewa, ocjena koje su drugi korisnici ostavili (i po kojima se mi ravnamo kad odlučujemo koga ćemo angažirati) je isto ostavljena na kraju. Nakon što je suradnja završila.
  • Ako je suradnja završila u dobru - recenzija će zanemariti neke nesporazume s početka i pretvorit će se u hvalospjev.
  • Ako je suradnja završila u manjem dobru - recenzija će zanemariti sve ono što se u prethodnom razdoblju napravilo dobro.
 
Recenzija nam zato jako rijetko govori kakva je bila suradnja. Govori tek kako je suradnja završila. To jest vrijedna informacija - bolje i to nego ništa. No, može li bolje?
 
Suradnje s virtualnim asistentima u Go2human Hubu su dugoročne, višemjesečne, s ciljem da postanu i višegodišnje. Zato provodimo brzi mjesečni feedback. Klijent ocijeni razinu zadovoljstva usluge asistenta ocjenom od 1 do 10 i ima mogućnost ostaviti pisani komentar. Isto to radi i virtualni asistent za klijenta. Feedback tako razmjenjujemo kontinuirano i obostrano.
Iz takvog mjesečnog feedbacka možemo dobiti puno realniju sliku o nečijem radu, kvaliteti usluge i zadovoljstvu, a osim što nam može poslužiti kao sveobuhvatnija recenzija, služi nam i za to da probleme uhvatimo u nastanku i da ih lakše riješimo.
 
_ _ _ _
 
P.S. Ako želite stvoriti svoju AI Ljudoslavu ili Ljudomira, to možete pomoću ovih alata:
 
Želite čitati friške zapise prije svih ostalih? Šaljemo ih srijedom ujutro.
Želite čitati friške zapise prije svih ostalih? Šaljemo ih srijedom ujutro.

Pretplatite se i primajte friške zapise i druge novosti direktno u svoj mailbox.

 

 
Go2human Hub  je brand Ljudomata.
Go2human Hub je brand Ljudomata.
U Hubu spajamo virtualne asistente i tvrtke i pomažemo im izgraditi dobar i pouzdan poslovni odnos.

LJUDOMAT, obrt za usluge, vl. Sanja Veletanlić Adresa: Mosećka 50, 21000 Split, Hrvatska OIB: 96547419905 | Email: info@go2human.com IBAN HR0924020061140358347 | Banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d.